TĚSTOVINY

Těstoviny s rajčaty, čerstvým oreganem a ančovičkami.

  Suroviny: 4 porce 400g těstoviny - velké kolínka 3ks filé ančovičky z konzervy 1ks menší cibulka, 1 stroužek česnek 100g parmezán 1ks plechovka rajčat sůl, pepř čerstvé oregáno olivový olej chilli paprička Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v...

Penne se šunkou, zeleným hráškem a omáčkou z modrého sýra.

  Suroviny: 4 porce 400g penne 200ml smetana ke šlehání 100g parmezán 100g šunka 100g zelený hrášek 100g modrý sýr sůl, pepř olivový olej čerstvé oregano Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě na zkus AL Dente. Mražený hrášek si...

Rigatoni se zeleninou na másle, smetanou a parmezánem.

  Suroviny: 4 porce 400g rigatoni zakysaná smetana 100g parmezán 200g zeleninová směs(mrkva, hrášek, kukuřice) 1ks cibule 50g máslo sůl, pepř olivový olej Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě na zkus AL Dente. Do horké pánve si...

Špagety se sýrovou omáčkou a brokolicí.

  Suroviny: 2 porce 200g špagety 50g parmezán 100g modrý sýr olivový olej 200g čerstvá brokolice sůl, pepř 200ml smetana 31% Postup: Do vroucí vody dáme uvařit těstoviny(dle návodu). Těstoviny vaříme vždy AL dente(na zkus). Těsně před dovařením těstovin,...

Tagliatelle s baby cuketkou, rajčaty, olivami a čerstvou petrželí.

  Suroviny: 4 porce 400g tagliatelle 2ks baby cuketka 1ks menší cibulka, 1 stroužek česnek 100g parmezán 1ks plechovka rajčat sůl, pepř hrst zelených oliv olivový olej čerstvá petržel Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě na zkus AL...

Citronové tagliatelle se smetanou a parmezánem.

Suroviny: 4 porce 400g tagliatelle 300ml smetana 33% 100g parmezán 1ks Bio citron sůl, pepř olivový olej Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě na zkus AL Dente. Do horké pánve si nalejeme smetanu, přidáme sůl, pepř, kůru z citronu a přivedeme k varu. Potom přidáme těstoviny,...

Domácí čtverečky - vložka do polévky (Domácí těstoviny).

Suroviny: 1ks vejce 100g hladká mouka 00 - v případě, že je použijeme jako vložku do polévky nebo 100g semolinová mouka když těstoviny používáme jako samostatný pokrm sůl na každých 100 g mouky použijte 1 vejce a špetku soli Postup: Mouku promícháme se solí a doprostřed rozklepneme vajíčko.Těsto se...

Těstovinový salát s kukuřicí, rajčaty, římským salátem a dressingem ze zakysané smetany.

  Suroviny: 2 porce 70g těstoviny např. Penne římský salát 50g sladká kukuřice 50g cherry rajčata čerstvá bazalka a oregano sůl, pepř 1ks citrón olivový olej 100g zakysaná smetana 15% Postup: Těstoviny si uvaříme dle návodu AL dente(na zkus) a necháme vychladnout. Římský salát si umyjeme a...

Vepřové kuličky s petrželkou v rajčatové omáčce a špagety.

  Suroviny: 500g vepřová kýta 2ks housky nebo rohlíky 1dcl mléko čerstvá petrželka čerstvý tymián 1ks rajčatový protlak nové koření celé černé koření celé bobkový list mletá skořice citrón hnědý cukr 1ks cibule 3PL slunečnicový olej 50g máslo 50g hladká mouka parmezán 400g špagety olivový...

Špagety s domácím pestem a rajčaty.

  Suroviny: 2 porce 200g špagety parmezán olivový olej 150g cherry rajčata sůl, pepř 1ks česnek čerstvá bazalka 30g piniové oříšky 50 g panchetta Postup: Do hmoždíře si dáme čerstvou bazalku, 1ks česnek, oříšky, sůl, pepř, parmezán a utlučeme na kašovitou hmotu. Potom přidáme 3PL olivového...
1 | 2 >>

Diskusní téma: TĚSTOVINY

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek