SHERRY A PORT
Port lemonade
Suroviny:
4cl Sandeman Porto
15cl 7UP
1cl limetový džus
limeta
led
Postup:
Do highball sklenice si vložíme suroviny a led, promícháme barovou lžící, ozdobíme a podáváme s brčkem a míchátkem.
Zaza 3
Suroviny:
2cl Sandeman Sherry dry
2cl Dubonnet
0,25cl Orange bitter
zástřik pomerančovou kůrou
Postup:
Do šejkru si dáme suroviny a led, pořádně promícháme a scedíme do předem vychlazené sklenice V-shape. Zastřikneme pomerančovou kůrou a podávame.
Port Brandy
Suroviny:
2cl Sandeman Porto
2cl brandy
Postup:
Do sklenice na koňak nebo v-shape nadávkujeme suroviny a podávame.
Betsy Ross
Suroviny:
4cl Sandeman Porto
4cl brandy
0,25cl Tripple sec
limetová kůra
Postup:
Do šejkru si dáme suroviny a led, pořádně promícháme a scedíme do předem vychlazené sklenice V-shape, ozdobíme a podáváme.