STUDENÁ KUCHYNĚ

 

Mezi výrobky studené kuchyně řadíme studené předkrmy ze zeleniny (rajčata plněná speciálními majonézami z humra, langusty,plněné artyčoky, jemné druhy zeleniny se studenými omáčkami, olivy plněné pochoutkovými másly apod.), studené předkrmy z masa (anglická svíčková a rostbíf, pražská šunka, žebírko v aspiku, jemné druhy uzenin), studené předkrmy z ryb (úhoř v aspiku, pstruh na víně, marinované ryby, uzené ryby, apod.), studené předkrmy z korýšů (koktejly z humra, langusty, kraba, apod.), speciální majonézy (z humra, langusty, ryby, drůbeže, šunky, chřestu, artyčoků, apod.), máslové paštičky (košíčky a lodičky plněné různými pěnami, speciálními majonézami, speciálními saláty, apod.) 

 

Diskusní téma: STUDENÁ KUCHYNĚ

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek