PARTY FOOD

Šneky z listového těsta s omáčkou z rajčat a cuketky.

  Suroviny: Listové těsto: Těsto 1: 250g hladká mouka 250g máslo Těsto 2: 250g haldká mouka 1ks vejce špetka soli 4PL ocet Suroviny na šneky: 1ks cibule 1 stroužek česneku 200g rajčatový protlak 2ks baby cuketky čerstvé...

Domácí double pork burger.

  Suroviny: 750g vepřová kýta sůl, pepř hladkolistá petržel 1ks vejce strouhanka cajenský pepř 1ČL dijonská hořčice olivový olej ledový salát plátkový chedar šalotka nakládané kyselé...

Grilovaná tmavá treska s bylinkovou krustou a bylinkovým máslem.

  Suroviny: 2ks filety tmavé tresky 2ks citron 2 stroužky česnek hrubozrnná sůl, pepř čerstvá hladkolistá petržel 2ks bílý chléb toastový  olivový olej čerstvá pažitka čerstvý tymián čerstvý kopr bylinkové máslo - recept naleznete...

Grilovaná makrela na rozmarýně, tymiáně a citronu.

  Suroviny: čerstvá makrela 2ks citron čerstvý tymián čerstvý rozmarýn hrubozrnná sůl pepř hladkolistá petržel Postup: Vykuchanou makrelu zevnitř osolíme, opepříme, přidáme na kolečka nakrájený citron, rozmarýn a tymián. Rybu uzavřeme. Povrch ryby osolíme, znovu posypeme rozmarýnem, tymiánem a...

Grilované krevety s česnekem, limetkou a čerstvou petrželkou.

  Suroviny: 4 porce 400g loupané krevety 2 stroužky česnek hladkolistá petržel 2ks limety sůl, pepř Postup: Krevety si očistíme, napichneme si je na kuchyňskou špejli, kterou jsme na 10 minut namočili do vody. Potom si připravíme marinádu a to tak, že do mističky si prolisujeme česnek, přidáme...

Mix grill - varianta I. s foccaciou.

  Suroviny: krůtí prsa vepřová kotleta žampiony baby cuketka brambory cherry rajčata citron olivový olej  2 stroužky česnek čerstvý tymián sůl, pepř dijonská hořčice cajenské koření čerstvá petrželka bylinkové máslo - recept...

Bramborová roláda s panchettou, mozzarellou a kukuřicí.

  Suroviny: 1kg brambory 1ks vejce hrubá mouka 1 plechovka rajčata  sůl, pepř sušené oregáno 100g panchetta 100g kukuřice 2ks mozzarella 50g máslo Postup: Brambory si uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, potom je očistíme a prolisujeme. Do prolisovaných brambor přidáme vejce, mouku...

Obložená mísa I. - Italská variace.

Suroviny: 70g Coppa di testa 70g Salame Milano 70g Prosciuto crudo 100g 48% gouda sýr 100g feta sýr 100g gorgonzolla 100g brie 3ks vejce 1ČL plnotučná hořcice oříšek másla čerstvé ředkvičky rucola cherry rajčata sůl Postup: Vejce na tvrdo: Vejce vložíme do studené vody a dáme vařit. Jakmile nám...

Mini párečky v listovém županu se sezamem a koktejlový dip.

  Suroviny: 400g listové těsto 1ks žloutek sezamové semínka 4ks vídeňské párky nebo mini párečky  3PL majonéza 1PL kečup čerstvý tymián sůl, bíly pepř 1 stroužek česnek 1ČL koňak Postup: Listové těsto vyválíme, nakrájíme na obdélníky a zabalíme do něj kousky párku. Každý kousek potřeme...
1 | 2 >>